SDCW-Dienstverlening

Wij zijn er voor iedereen....

Welkom bij SDCW-Dienstverlening

SDCW-dienstverlening is een fris en klein administratie/-boekhoudkantoor in Brabant en Limburg. SDCW-Dienstverlening is ontstaan uit de behoefte, om voor het midden en klein bedrijf voor de boekhouding, aangiften en salarisadministratie niet direct de hoofdprijs te hoeven betalen, in deze moeilijke tijd.

Zelf komend vanuit enerzijds de ambulante handel, en anderzijds vanuit de financiële-/salarisadministratie, is het plan ontstaan om een administratie/-boekhoudkantoor te starten, met redelijke prijzen voor de dienstverlening.

Ons kantoor is bemand door jonge, enthousiaste medewerkers die recent afgestudeerd zijn en beschikken over relevante werkervaring. Wij hebben zelfs binnen ons kantoor een zeer ervaren boekhouder die al meer dan 30 jaar in het vak zit en veel tevreden klanten heeft binnen gehaald binnen ons kantoor. 

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, als wij u bedrijf goed kennen kunnen wij de beste services bieden en doen wij er dan ook alles aan om zoveel mogelijk contact met uw te hebben door middel van regelmatig bezoek, online, telefonisch of mail contact, niks is voor ons teveel!


Zelf inboeken van financiële stukken is voor ons geen bezwaar! 


Doordat wij er willen zijn voor onze klanten in deze moeilijke tijd, hebben wij besloten om onze prijzen voor aankomend jaar gelijk te houden. Wij werken per uur en eventueel met pakketten, wat u het fijnst vind!